Mūsų Studija

Mūsų studija yra skirta tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems profesionalams, siekiantiems aukščiausios kokybės rezultatų.

Studijos nuoma

  • Filmavimas ir Fotografavimas: Mūsų studijoje galite kurti įvairius projektus – nuo komercinių reklamos klipų ir muzikinių vaizdo klipų iki mados fotosesijų ir produktų fotografijos. Siūlome modernią įrangą ir patyrusių specialistų pagalbą, kad jūsų kūrybinės vizijos virstų realybe.
  • Profesionali Apšvietimo Įranga: Geras apšvietimas yra esminė puikios nuotraukos ar vaizdo klipo dalis. Mūsų studijoje rasite aukščiausios kokybės apšvietimo įrangą, kuri leis pasiekti norimą efektą bet kokiomis sąlygomis.
  • Erdvi ir Pritaikyta Studija: Siūlome erdvią ir funkcionaliai pritaikytą studiją, kurioje rasite viską, ko reikia sėkmingam darbui – nuo fonų iki blyksčių, galingų Bi-Color LED lempų ir begale šviesos formavimo priedų.

Studijos nuomos kainos:

1 val. – 30 eur.*
2 val. – 50 eur.*
3 val. – 70 eur.*
Visos dienos kaina (12 val.) – 180 eur.*
* į kainą įeina – fonai, 3 (200W Bi-Color LED) šviesos su šviesdėžėmis ir stovais ir 3 blykstės (1 x 1000W, 2 x 400W). Papildomai galime išnuomoti galingesnį apšvietimą, kitus šviesos priedus.

Įrangos Nuoma

Norite atlikti fotosesiją ar filmuoti už studijos ribų? Mes siūlome profesionalios apšvietimo įrangos nuomą, kad jūsų projektai būtų nepriekaištingi bet kurioje vietoje.

  • Apšvietimo komplektai: Siūlome įvairius apšvietimo komplektus, tinkančius skirtingiems projektams ir poreikiams.
  • Individualūs sprendimai: Jei turite specifinių poreikių, padėsime parinkti tinkamiausią įrangą ir užtikrinsime, kad ji atitiktų jūsų lūkesčius.
  • Lankstus nuomos laikotarpis: Galite nuomotis įrangą trumpalaikėms arba ilgalaikėms fotosesijoms ir filmavimams, atsižvelgiant į jūsų projektų grafiką.

Kodėl Rinktis Mus?

  • Profesionalumas ir Patirtis: Mūsų komanda sudaro patyrę specialistai, kurie padės jums kiekviename žingsnyje – nuo planavimo iki galutinio rezultato.
  • Moderni Įranga: Investuojame į naujausią techniką, kad galėtumėte dirbti su geriausia rinkoje prieinama įranga.